//

      Предлагаме ви разговор на Антоанета Гулева с Валентин Дишев, посветен на тазгодишното издание на „Национален конкурс на името на Петко и Пенчо Славейкови за лирично стихотворение“. Разговор, разкриващ откровено и подробно начина по който журито е взело своето решение, механизмите на гласуване и…

(разговорът е фрагмент от предаването „Заедно след полунощ“ – съвместна продукция на БНР – „Христо Ботев“ и регионалните радиостанции на БНР, което можете да слушате всеки ден след новините в 00:00 часа, до 03:00 часа – излъчен от студиото на БНР – Радио Благоевград в първите минути на 08.06.2010 г., и в който са използвани предоставените безвъзмездно от ArsMedia направени за DICTUM записи…)

Първи фрагмент:

.


Втори фрагмент:

В края на втория фрагмент ще чуете и едно стихотворение, прочетено от Мария Донева, включила се в Стара Загора и поздравила „Турнето „АРС“ и приятели“, част от завършилите на 06.06.2010 г. в Плевен литературни „Майски празници „Глоси“ на обновения Национален литературен фестивал „ArsMedia“.

This entry was posted on вторник, юни 8th, 2010 at 23:55 and is filed under Аудиофакти, Вестник, Радиоесеистика. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.