//
By Дежурен редактор | ноември 20, 2009 - 11:59 pm - Posted in Аудиофакти, Вестник

      Предаването за литература на БНР – Радио Благоевград – „Страници“ – продължава да се вслушва в събитията в литературата и литературата като събитие.
      Предлагаме ви запис от шестото му издание:
      В първия му час: един автор на световен бестселър вече повече от три седмици е в България, обиколи страната, изкачи се на Черни връх, срещна се със студенти в СУ „Св. Климент Охридски“, успя да заяви – пред колегата Румен Стоичков, че у нас най-много са го впечатлили магазините за обувки, но и че докато пише има „усещането, че разбира света“… и всичко това, представяйки последния си роман… Той е Андрю Дейвидсън, романът е „Гаргойл“, и на тях е посветено радиоесето на Зоя Маринчева; в „Днес препрочитам“ – погледът на Георги Милев към „Доброжелателните“ на Джонатан Лител; едно стихотворение от Георги Калайджиев      И – втория час: Йордан Ефтимов за Наградата „Хеликон“ и есенните номинации за нея; разговор с Ина Иванова


Предаването се излъчва на живо всеки петък, след новините в 21:00 до 23:00 часа. Можете да го слушате на сайта на БНР – Радио Благоевград.

This entry was posted on петък, ноември 20th, 2009 at 23:59 and is filed under Аудиофакти, Вестник. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 коментара

  1. ноември 21, 2009 @ 01:55


    […] аудиозапис от предаването можете да чуете в DICTUM.       В първия му час: един автор на […]

  2. ноември 28, 2009 @ 00:53


    […] живо, след новините в 21:00 до 23:00 часа, можете да чуете в DICTUM. Връзки към други публикации (генерирани […]

  3. ноември 20, 2010 @ 12:47

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.