//

Право на избор и други проклетии - корица  Предлагаме ви третата от серияте електронни книги на издателство „АРС“ – „Право на избор и други проклетии“ от Ина Иванова. Можете да „свалите“ книгата свободно за индивидуално ползване (ако щракнете с левия клавиш на мишката тук – в зависимост от настройките на Вашия браузер – или ще се стартира „сваляне“ на файла и автоматичното му визуализиране, или ще имате възможност да го запишете, а след това да го визуализирате и четете чрез онзи .pdf reader, с който разполагате. Разбира се, можете да предпочетете и десния бутон на мишката, с възможностите, които ще Ви предложи).

  Можете да заплатите (без да е задължително), в знак на уважение към автора и издателя, доброволно правото за индивидуално ползване на това електронно издание като изпратите SMS с текст BGARS3 на номер 1935 (цена – 2,40 лева с ДДС. Ако получите съобщение започващо с „Zayavkata vi ne e razpoznata…“ не се притеснявайте – плащането Ви все пак е регистрирано и сумата ще достигне до предназначението си…).

  В „книжен формат“, освен от „Хеликон“, можете да закупите книгата и от „Български книжици“, както и директно от издателството.


Ина Иванова
Ина Иванова в „Кръстопът“.
Ина Иванова в DICTUM.

This entry was posted on неделя, април 10th, 2011 at 14:59 and is filed under Поречия. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

1 коментар

  1. април 14, 2011 @ 22:58


    […] вариант на сборника с разкази на Ина Иванова „Право на избор и други проклетии”, издадена от „АРС”. Това, и представянето на книгата в […]

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.