//
By Дежурен редактор | април 9, 2010 - 11:48 pm - Posted in Аудиофакти, Радиоесеистика

      Предлагаме ви една от хрониките, които бяха излъчени в изданието на „Страници“ (седмичното обзорно предаване за литература на БНР – Радио Благоевград) тази вечер (телеграфно за представянето на „Марма, Мариам“ от Теодора Димова, „Сиела“, 2010 г. – можете да гледате и представянето на книгата в „Зона за четене“ – и на още една книга, издадена от „Сиела“: „Синдикатът на домашните любимци“от Елена Алексиева, както и акцентът в тази хроника – едно стихотворение на Мария Донева, прочетено от нея и по повод на „завръщането“ на нейната книга „Прикоткване на смисъла“ в града, в който се роди преди година – Пловдив):Предаването се излъчва на живо всеки петък, след новините в 21:00 до 23:00 часа. Можете да го слушате и на сайта на БНР – Радио Благоевград.

This entry was posted on петък, април 9th, 2010 at 23:48 and is filed under Аудиофакти, Радиоесеистика. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

1 коментар

  1. юни 2, 2010 @ 00:36


    […] на Кристин Димитрова и романите на Теодора Димова – “Марма, Мариам” – и на Христо Карастоянов – “Паякът” – получиха […]

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.