Извинение

      Молим да ни извините за прекъснатия късно снощи и днес достъп до всички (с изключение на един – последния публикуван) аудио и видеофайлове. Причината е, че автоматичната защита на сървъра на нашия хостинг-партньор е засякла постъпването на голям брой заявки за прослушване и гледане на файлове в кратък интервал от време, изискващи за обслужването им ресурс, надхвърлящ предоставеното от хостинг-плана ни.
      Ще се опитаме да направим необходимото това да не се повтори (макар да се налага да се борим с времето и популярността – фактите, дори и без снощния пик, доказват, че сайтовете ни достигнаха посещаемост, която вече предполага използване на сървърните ресурси от над 80% практически всекидневно – решението е свързано с разход на доста средства и принудително спиране на достъпа до по-старите записи за няколко дни, които ще се постараем да планираме така, че да бъдат максимално „незабележими“ за посетителите ни…).
      Накратко – бързото нарастване на популярността на „Кръстопът“ и DICTUM ни създава проблем. Който ще се опитаме да решим така, че да го забележите възможно най-малко…
      Още веднъж молим за разбиране (което не означава да се въздържате от посещения) и извинение…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Bubblecast plugin is not configured properly. Please, contact administrator.
Add video comment