Аудиозапис от премиерата на „И други езици“ от Ренета Бакалова и закриване на София ГлосиФест – 2020/есен

  С премиерата на книгата „И други езици“ от Ренета Бакалова, състояла се пред публика в книжарница „Български композитор“ приключи програмата на International Sofia GlosiFest – autumn 2020 и фестивалът бе закрит. За да започне подготовката на пролетното му издание през 2021 г.
  Предлагаме ви да чуете поезията на Ренета Бакалова, четена по време на представянето от нея и Валентин Дишев (премиерата открива Левена Филчева):  Можете да гледате и други от събитията на фестивала, подкрепен от Програма „Солидарност в културата“ на Столична община, в канала на ArsMedia в YouTube.

  Препоръчваме ви и редактираната версия на филма „И всички други неща“, посветен на Цочо Бояджиев и Георги Господинов, който също бе част от фестивалната програма и предизвика изключителен интерес.


                                        Тази и фотографиите, които следват, са на Ивелина Чолакова.

  Книгата на Ренета Бакалова „И други езици“можете да поръчате в „магазина“ на „Хралупата“ – при най-добри условия (в съобщението си посочете телефонен номер и адрес или офис на „Еконт“, необходими на куриерите за доставката).В DICTUM и в „Кръстопът“ можете да гледате (или слушате) и други записи и филми от програмата на фестивала, в есенното издание на което се включиха над 80 артисти от дузина и половина страни от 4 континента. В следващите няколко дни, заедно с „Хралупата“ и ArsMedia, ще ви предложим видеозаписи и филми от останалите три фестивални вечери, със събития, провели се публично и излъчвани на живо във фестивалната страница.

  Тазгодишното есенно издание на Международния София ГлосиФест е подкрепено от програма „Солидарност в културата“ на Столична община и се реализира с безкористното съучастие на партньорите от URBO, СБК, Singles, „Тетрадката“, „Кадър 25“, “Кръстопът“, DICTUM, сръбската платформа Argh и медии партньори в страни на участниците…