//

  С премиерата на книгата „И други езици“ от Ренета Бакалова, състояла се пред публика в книжарница „Български композитор“ приключи програмата на International Sofia GlosiFest – autumn 2020 и фестивалът бе закрит. За да започне подготовката на пролетното му издание през 2021 г.
  Предлагаме ви да чуете поезията на Ренета Бакалова, четена по време на представянето от нея и Валентин Дишев (премиерата открива Левена Филчева):  Можете да гледате и други от събитията на фестивала, подкрепен от Програма „Солидарност в културата“ на Столична община, в канала на ArsMedia в YouTube.

  Препоръчваме ви и редактираната версия на филма „И всички други неща“, посветен на Цочо Бояджиев и Георги Господинов, който също бе част от фестивалната програма и предизвика изключителен интерес.


                                        Тази и фотографиите, които следват, са на Ивелина Чолакова.

  Книгата на Ренета Бакалова „И други езици“можете да поръчате в „магазина“ на „Хралупата“ – при най-добри условия (в съобщението си посочете телефонен номер и адрес или офис на „Еконт“, необходими на куриерите за доставката).В DICTUM и в „Кръстопът“ можете да гледате (или слушате) и други записи и филми от програмата на фестивала, в есенното издание на което се включиха над 80 артисти от дузина и половина страни от 4 континента. В следващите няколко дни, заедно с „Хралупата“ и ArsMedia, ще ви предложим видеозаписи и филми от останалите три фестивални вечери, със събития, провели се публично и излъчвани на живо във фестивалната страница.

  Тазгодишното есенно издание на Международния София ГлосиФест е подкрепено от програма „Солидарност в културата“ на Столична община и се реализира с безкористното съучастие на партньорите от URBO, СБК, Singles, „Тетрадката“, „Кадър 25“, “Кръстопът“, DICTUM, сръбската платформа Argh и медии партньори в страни на участниците…


This entry was posted on сряда, септември 30th, 2020 at 00:01 and is filed under Оптики. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Коментарите са изключени за Аудиозапис от премиерата на „И други езици“ от Ренета Бакалова и закриване на София ГлосиФест – 2020/есен

Comments are closed.