Милен Миланов: Долината на щастливците (кн. 1, „Блус за черната земя“)


  Предлагаме ви едно пътуване със и чрез книга Първа – „Блус за черната земя“ – на „Долината на щастливците“, приключенски аудиороман от Милен Миланов (отговорен редактор и четец: Валентин Дишев).  В „Кръстопът“ можете да изслушате, поотделно, една по една, първата глава от аудиоромана – „Войната с китайците“, както и втората, в която един херцог пише писмо до дома, и третата – „За края на света“, четвъртата – „Доктор Грийн, предполагам?“, петата – „Келтска книга на мъртвите“, шестата – „Първата преграда“, а и да следите за появата на следващите (в края на тази седмица)…

   Пътеките на Христо Лепоев, ветеран от Първата световна война, и доктор Питър Грийн се преплитат в Александрия. Двамата трябва да обединят сили срещу общ враг. Бюрокрация, съвременни култове, политически машинации, търговия с антики и краят на дългия деветнадесети век създават фона в историята. Съдбата на света не зависи от действията им. Залогът, обаче, е пътят на живота на всеки от тях.


  Освен от ArsMedia, този проект на Милен Миланов е подкрепен от Програма „Творчески инициативи“ на Национален фонд „Култура“.