//
By Дежурен редактор | февруари 25, 2009 - 3:18 pm - Posted in Аудиофакти

„Небесни Балкани“- „Поезия и блус“: специално издание на предаването, посветено на първия му рожден ден, с участието на Владимир Левчев, Марица Колчева, Едвин Сугарев и Васил Георгиев (Васко Кръпката) – 25. 02. 2009 г.:


(„Небесни Балкани“ е предаване за модерната българска и балканска литература, съвместна продукция на Радио Благоевград и Издателство „Арс“ с водещи Владимир Левчев и Валентин Дишев).

This entry was posted on сряда, февруари 25th, 2009 at 15:18 and is filed under Аудиофакти. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 коментара

 1. февруари 26, 2009 @ 12:18


  Въпреки че наистина се насладих на Васко Кръпката с неговия лишен от пози стил – готин човек от квартала и на блусарското изпълнение на собствен стих на Едвин Сугарев, нещо дълбоко ме смути в това предаване. А то е абсолютно неравностойното представяне на Марица Колчева, която някак остана без думи. Не защото нямаше какво да каже, просто трябваше да плува в чужди води и това страшно наруши равновесието.

  И все пак – беше наистина удоволствие. Хубава компания и слушането не беше загубено време. И музиката беше на ниво и хармонираше с разговора, поздравления и чакам новите Небесни Балкани! :)

  Петя

  Posted by ph
 2. април 3, 2009 @ 13:06


  […] “Небесни Балкани” – “Поезия и блус” […]

 3. октомври 24, 2009 @ 22:03


  Beautiful site!

  Posted by valium dogbone

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.